polaritetsterapi naturlig behanding utan biverkningar

Behandling

Polaritetsterapi – behandlingstekniken som kombinerar österländsk visdom och läketradition med västerländska behandlingskunskaper.

Jag utför varje polaritetsbehandling med ett mjukt handlag i samklang med din kropps unika rytm. Jag sätter stort värde på att skapa utrymme där du kan känna dig trygg och säker för att nå en djupare avslappning som aktiverar en grundläggande läkning i din kropp. Under behandlingen stimulerar jag olika punkter eller områden på kroppen. Dessa punkter har en direkt koppling till ditt självläkningssystem. När detta aktiveras släpper spänningar, olika slags värk eller stelhet. I många fall blir det en snabb verkan direkt av behandlingen där stress och oro övergår till ökat lugn och värk och smärta ersätts med mjukare muskler och ökad rörlighet. Effekten av en behandling varar oftast lång tid efteråt. När kroppen och sinnet kommer i balans och harmoni fortsätter läkningen även efter behandlingen.

FBbild behandling

När du får behandling med Polaritetsterapi ligger du oftast på en behandlingsbänk och eftersom jag endast stimulerar punkter eller områden med ett lätt fingertryck kan behandlingen utföras genom kläderna.

Polaritetsbehandlingen utför jag alltid alltid i samarbete med dig som får behandlingen och den är alltid personligt utformad.

Vill du ha en behandling med polaritetsterapi?

Läkekraften erbjuder behandling i Alingsås, Borås och Hedared.
Klicka här för att boka tid. Välj den plats som passar dig bäst.

Om du bor på annan ort kan du hitta en polaritetsterapeut närmare dig på webbsidan https://polaritetsterapi.nu