Behandling

 

Polaritetsterapi är en behandlingsteknik som kombinerats med österländsk visdom och läketradition med västerländska behandlingskunskaper.

Behandlingen utövas med mjukt handlag i samklang med kroppens unika rytm och rörelse. Detta skapar utrymme för en djup avslappning och därmed grundläggande läkning. Under behandlingen stimuleras olika punkter eller områden som har en direkt koppling till kroppens eget självläkningssystem. När detta aktiveras släpper spänningar, värk och stelhet snabbt och på en djup nivå. Effekten av en behandling varar oftast lång tid efteråt. Kropp och sinne kommer i ett balanserat och rofyllt tillstånd vilket gör att läkningen fortsätter även efter behandlingen.

Polaritetsterapi utförs på en behandlingsbänk och eftersom man endast stimulerar punkter eller områden med ett lätt fingertryck kan behandlingen utföras genom kläderna. Polaritetsterapi utförs i samarbete med den som får behandlingen och är alltid personligt utformad.

Det går att få behandling med polaritetsterapi hos Läkekraften i Alingsås, Borås och Hedared. Välj den plats som passar dig när du bokar tid.