Ischiasvärk

Polaritetsterapi lindrar smärta!

ischiasvärk

Om du någon gång har haft besvär med ischiasvärk vet du precis vad det innebär. Bara det här med att ta sig upp ur sängen eller en fåtölj är minst sagt en utmaning. Varje rörelse du gör känns som ett knivstick rakt in i korsryggen och ilar ner i benet. En ilsket strålande smärta som får kallsvetten att bilda pärlor i pannan. Ibland sträcker sig smärtan hela vägen genom benet ner till foten.

Orsaker till smärtan kan vara ett diskbråck som då trycker på nerven och ger skarp smärta men det är mer vanligt att det beror på att nerven har kommit i kläm mellan en spänd muskel eller inflammation i området kring korsbenet.

Om du har betydande känselbortfall bör du söka sjukhusvård och undersöka så det inte beror på ett diskbråck

Lindring av ischiasvärk är fullt möjligt med hjälp av polaritetsbehandling. Med en lätt stimulering på vissa områden påverkas muskler och nervsystem som gör att spänningar släpper och cirkulationen blir bättre vilket minskar påverkan på ischiasnerven som i sin tur ger lindring av värken.

Jag har själv goda erfarenheter med behandling av ischiasbesvär, ofta med en betydande effekt redan efter en behandling.

Share this Post