Kontakta Läkekraften för mer information

Kontakt

Gunilla Carlberg


Det är mig, Gunilla du möter på Läkekraften. I min första kontakt med Polaritetsterapi fick jag snabb och omedelbar hjälp med min värk. Jag upplevde direkt behandlingens kraftfulla verkan och sedan dess har polaritetsterapi en alldeles speciell plats i mitt liv. Över 30 år har gått och jag kan fortfarande bli förundrad över vilka behandlingsresultat man kan uppnå. Det är mig, Gunilla du möter på Läkekraften. I min första kontakt med Polaritetsterapi fick jag snabb och omedelbar hjälp med min värk. Jag upplevde direkt behandlingens kraftfulla verkan och sedan dess har polaritetsterapi en alldeles speciell plats i mitt liv. Över 30 år har gått och jag kan fortfarande bli förundrad över vilka behandlingsresultat man kan uppnå.

Jag har tidigare använt mig av homeopati och massage som läkemetoder men Polaritetsterapin är det som står sig och som jag valt att specialisera mig i.

Min vision är att fler ska få kännedom om polaritetsterapi som behandlingsform och förstå vilken hjälp den kan vara mot olika besvär. I Sverige finns än så länge ganska få polaritetsterapeuter och jag har som ambition att utbilda fler för att bevara en kraftfull läketradition.

Om du undrar över något och vill veta mer är du hjärtligt välkommen att kontakta mig. / Gunilla