När olyckan är framme

En vän till mig skadade sig och bröt ett revben, en mycket smärtsam erfarenhet. För den som skadat sig på liknande sätt vet hur ont det gör och hur maktlös man känner sig.

Jag ville hjälpa med det jag kan och gav därför en polaritetsbehandling. Kroppen var i chock efter olyckan och det fanns många låsningar i musklerna, framför allt i nacken och övre delen av ryggen. Med varsamma händer kunder jag känna hur musklerna successivt började slappna av under behandlingens gång. Efter en knapp timma kände hon sig bättre, värken i revbenen var naturligtvis kvar men den var något mjukare och kroppen mer rörlig än innan.

Efter en vecka gjorde vi en uppföljande behandling. Värken från det brutna revbenet var något lindrigare men hon kunde inte klara sig utan smärtstillande tabletter. Jag gjorde en djupgående behandling och denna gång försvann ännu fler spänningar i hela kroppen. Det är en stor stresspåverkan kroppen råkar ut för vid en sådan olyckshändelse och det sätter sina spår i muskler och vävnad. När vi träffades dagen efter hon fått sin andra behandling möttes jag av ett ansikte som utstrålade glädje och tacksamhet. Nu behövde hon inte ta smärtlindring längre och hade sovit på natten utan någon större smärtpåverkan.

Läkningen av det brutna revbenet fortsätter, läkning behöver tid, och kroppen har fått lite extra hjälp i läkeprocessen. Ännu en gång är jag glatt överraskad och förundrad över hur kraftfull polaritetsterapin är.