Rödbetsbiffar med kålsallad

Dessa saftiga och smakrika biffar gör sig fint tillsammans med kålsalladen och fetaostkrämen förhöjer smakbilden. Rätten är helt gluten- och lektinfri. Receptet räcker till 2-3 personer. Smeten till rödbetsbiffarna är lite kladdig och kan lätt falla isär när man formar dem. Krama ihop blandningen ordentligt och lägg dem försiktigt i stekpannan. När det blivit en stekyta på första sidan håller de ihop bättre och det går lätt att vända dem

Read More

”Vetenskap” eller inte…

– beprövad erfarenhet räcker gott för mig! Ordet vetenskap används inte allt för sällan som ett slags verbalt knytnävsslag för att tysta och ibland förlöjliga. Men varför? Räcker det inte med alla dessa konkreta och levande resultat som människor erfar gång efter annan av alternativmedicinska behandlingar? Det må vara akupunktur, homeopati, healing, polaritetsterapi eller annan behandlingsform, alla, och då menar jag alla, som seriöst utövar någon av dessa har varit

Read More