Referenser

Jag är en tjej på 43 år som har testat polaritetsterapi.

Egentligen visste jag inte mycket om det mer än att det skulle hjälpa att släppa på blockeringar man kan ha i kroppen. Själv var jag i stort behov av att få hjälp.

Jag har gått i vanlig samtalsterapi till och från sen min man gick bort för några år sen men jag föll ofta tillbaks i svackor. Därför tänkte jag att nu ger jag detta en chans.

Under behandlingen var jag väldigt ledsen och fick ont i olika kroppsdelar men mot slutet av behandlingen kände jag mig väldigt glad och lugn. Precis som om man fått lyfta av sig en tung ryggsäck. En enorm trötthet kom sedan på kvällen och på natten sov jag oerhört gott. Så utvilad som jag kände mig på morgonen har jag inte känt mig på länge. Sinnet var glatt och energin i kroppen var underbar. Mina arbetskamrater undrade vad jag gjort och mina vänner tyckte jag såg betydligt yngre ut.

Nu när det gått ett tag känner jag mig fortfarande stark och jag har fått en framtidstro på ett helt annat sätt. Jag har kunnat släppa saker, vilket är väldigt skönt. Stressen tar inte på mig på samma sätt. Jag är mer lugn och säker på att allt löser sig på något vis. Jag är inte heller lika orolig för mina tre grabbar utan av någon anledning vet jag att det blir bra.

Polaritetsterapi har för mig varit en underbar resa tillbaka till den jag en gång var, glad, lugn och med ett öppet sinne. Energin finns där varje dag och jag sover gott om natten. Jag kan varmt rekommendera polaritetsterapi.

Jill Lundin

Gunillas Polaritetsterapi

Jag skulle vilja beskriva en polaritetsbehandling som en blandning av terapi och massage.
Allt med lätt hand och utan att jag behöver klä av mig.

Frihet

När jag kommer till Gunilla har jag särskilt ont i min ena axel och är öm i ryggen. Jag lägger mig på hennes behandlingsbänk och Gunilla frågar hur jag mår. Hon väljer ut små punkter på var sida om min kropp som är överraskande ömma och masserar helt lätt. Ömheten lättar och spänningar försvinner. Efteråt känner jag mig pigg, lätt och smärtfri. Som ett litet mirakel!

Gunilla är en väldigt kunnig och lyhörd behandlare och jag rekommenderar henne varmt.

//Lene Hay

Var hos Gunilla och fick en polaritetsbehandling.

Gunilla behandlade mej över hela kroppen, med så varsamma händer att jag blev både avslappnad och närvarande. Hon ställde också frågor som väckte blockeringar som jag inte viste att jag hade. Helt underbart att få uppleva en så fantastisk behandling. Efteråt kände jag mej så lugn och harmonisk.

Rekommenderas varmt av Maria