Referenser

Energibehandling på distans

”Efter långdragen kamp med sjukvården gällande alla mina fysiska skador efter ett fall på stenar och felaktigt utförda operationer samt mina många allvarliga biverkningar efter covidvaccin, blev intresset för alternativ vård ett faktum. Insåg att jag var tvungen att gå en annan väg för att få bättre hälsa. Blev mer och mer medveten om min roll i detta för att kunna nå bättre hälsa. Jag ville testa på Gunillas terapiform för att få en möjlighet till ”röntgensyn” för att se vad som pågick i min kropp och lära mig läka mig själv.

Den här upplevelsen var otroligt stark och läkande både fysiskt och psykiskt. Jag lärde mig att lyssna på min kropp och kommunicera med den, vilket resulterade i positiva effekter. Jag blev lugnare i sinnet och är otroligt tacksam för att lära mig denna terapiform som för mig upplevs som läkande djupmeditation och ett verktyg jag kan använda i min fortsatta hälsoresa.”

Ann-Catrin Hansson

Energibehandling på distans med Gunilla

Min förhoppning var att få hjälp med att se vad i mig som hindrar mig från att göra det jag vill. Att förstå min uppgift, det jag är här för, det jag mår bra på. Jag ville också få mer varaktig energi.

Rent kroppsligt har jag märkt påverkan i min opererade fot (sågat av en bit av hälen, flyttat den samt fått nya ledband (1998)). Det kändes som att den läkte på djupet och blev fri från trauma, starkare och i balans. Kände också att jag hade lättare att gå. Foten har blivit stadigare i ojämn teräng och jag kan gå fortare och längre sträckor. Jag har mer energi nu och kan stå på ett ben när jag tar på mig och när jag gör yogaövningar.

Det känns också att hjärtat, halsen och tredje ögat har läkt på flera nivåer. Jag har tidigare pendlat upp och ner känslomässigt på grund av utbrändhet, men nu är det lättare att ta tag i saker. Jag har mer energi och känner mig gladare.
Gunilla var fantastisk, guidade mig så bra, hjälpte mig se och släppa, stanna kvar i de händelser och känslor som kom upp. Jag kunde då ta tag i det jag såg och kände, för att sedan släppa det. Mycket stark och bra upplevelse och hjälp. Så tacksam.

Under tredje behandlingen av Gunilla med Polaritetsterapibehandling på distans upplever jag att tredje ögat är blockerat. Jag blir guidad att gå in och ser en form som från insidan ser ut som ett tomt skal. När jag föreställer mig att jag tar på det krakelerar det och jag ser en svampliknande hinna. Det kändes som att den inte tillhörde mig och gav en obehaglig känsla, en mörk känsla. Jag fick kontakt med hinnan och frågade var den kom ifrån, jag kunde både se och känna svaret. Först bad jag den att den skulle lämna mig och återvända till därifrån den kom, utan resultat. Sedan föreslog jag att jag skulle hjälpa den att bli helt fri och det ville den. Både den och jag blev fria, så starkt! Ljuset strålade från mitt 3e öga så starkt. Det kändes som om ljuset transformerade bort allt mörker och ondska jag möter.

Wow! Vilket ljus ☀️ och vilken upplevelse .

Personligen har jag uppfattningen att det vi är redo för kommer upp och att allt är som olika lager. Tack!

Respons på sessioner med Gunillas polaritetsterapi - behandling på distans

Jag ville prova på Gunillas terapiform, som jag inte visste något om, eftersom jag hade problem med ett knä. Mitt mål var att reda ut vad det berodde på och vad jag kunde göra åt det.

Våra sessioner ledde mig in i att lyssna på och samtala med kroppsdelar och -organ, vilket tog mig till mycket tidiga minnen i livet – ända till min spädbarnstid. Jag kunde få kontakt med känslor och tankar/uppfattningar om förhållanden och händelser som sedan påverkat mig genom livet. Det jag då upplevde formade till viss del min uppfattning om världen. Nu kunde jag gå in i upplevelsen igen och låta mina känslor fritt uttrycka sig, vilket ledde till ett lugn som kändes i hela mig.

Under den tredje sessionen fortsatte minnen från tidig barndom att stiga fram. Det gjorde att jag kunde gå vidare in i upplevelser och intryck som jag då insåg hade fortsatt verka i mig. Med Gunillas följsamma och intuitiva frågor kunde jag gå vidare till att förstå hur världen och livet egentligen är, utan att dra slutsatser grundade på det lilla barnets delvis begränsade förståelse. Jag förstod och kände att jag äger kraft utan begränsning som finns till mitt förfogande närhelst jag behöver den. Det är ett tillstånd och en vetskap jag enkelt kan gå tillbaka till i vardagen, vilket jag också gör. Jag känner mig stark på ett sätt jag inte upplevt förut.

Jag vill göra ett viktigt tillägg: jag ser det som en förutsättning att jag var beredd att lyssna på varje liten signal inifrån mig själv för att kunna dra nytta av den mjuka handledning Gunilla gav mig. Hon underlättade för mig att ta nästa steg och våga gå vidare i min inre resa, vilket sessionerna var.

Lena Larsson, Gysinge

Energibehandling på distans

Jag sökte för svår eksem, som jag haft sen jag var 2,5 år. Idag är jag 55 år. Det första jag upplevde under distansbehandlingen var det jag vet. Gunilla sa att hon upplevde att jag var jag väldigt ”låst” jämfört med hur hon uppfattade mig utifrån mångårig vänskap på Facebook.

Jag märkte inget efter första behandlingen.
Andra sa hon att jag var ”totallåst”. Jag öppnade sen upp så behandling kunde ske.
Efter detta fick jag en riktig riktig hudchock. Huden brände så jag fick panik. Jag var hos läkare och fick kortisontabletter akut några dagar. Huden ”la” sig. Efter detta öppnade jag mig för min man, och han för mig.
Jag förstod att jag aldrig ”släppt in någon” på riktigt. Jag har vetat det i många år, men jag lät Gunilla ” komma in” fast mitt inre sa STOPP! Som alltid i mitt liv, i relationer och med andra människor. Men jag gjorde det ändå, för jag är en duktig flicka. Min man o jag pratade om det. Vi kom fram till att han fick komma in överallt i mina inre rum för han var så varsam. DET blev en aha-upplevelse för mig!

Vi hade en session till. Vi kom då båda fram till min avsaknad av ”kvinnligt”. När jag gick in i det fylldes jag av ett helt magiskt ljus (jag tror inte på ljus..) men det var helt ljuvligt. Helt ljuvligt.

Kontentan i alla fall: Sen kortisondosen på 1 v. Har jag INGET eksem. (Jag har ätit kortison i veckor tidigare. Det kommer alltid tillbaka så fort jag slutar. ) Men ÄN. Inte EN gnutta.
Jag VET att något har hänt i mig. På massor av plan.
Jag är mer solid. Mer stabil. Tryggare. Helt helt ENORMT!

TACK från min själ Gunilla! Jag rekommenderar dig till ALLA! För alla våra problem finns inuti oss, och hon SER dem och nollar dem! Tack igen Gunilla!!!
Susanna Olsson, Ulricehamn

Jag är en tjej på 43 år som har testat polaritetsterapi.

Egentligen visste jag inte mycket om det mer än att det skulle hjälpa att släppa på blockeringar man kan ha i kroppen. Själv var jag i stort behov av att få hjälp.

Jag har gått i vanlig samtalsterapi till och från sen min man gick bort för några år sen men jag föll ofta tillbaks i svackor. Därför tänkte jag att nu ger jag detta en chans.

Under behandlingen var jag väldigt ledsen och fick ont i olika kroppsdelar men mot slutet av behandlingen kände jag mig väldigt glad och lugn. Precis som om man fått lyfta av sig en tung ryggsäck. En enorm trötthet kom sedan på kvällen och på natten sov jag oerhört gott. Så utvilad som jag kände mig på morgonen har jag inte känt mig på länge. Sinnet var glatt och energin i kroppen var underbar. Mina arbetskamrater undrade vad jag gjort och mina vänner tyckte jag såg betydligt yngre ut.

Nu när det gått ett tag känner jag mig fortfarande stark och jag har fått en framtidstro på ett helt annat sätt. Jag har kunnat släppa saker, vilket är väldigt skönt. Stressen tar inte på mig på samma sätt. Jag är mer lugn och säker på att allt löser sig på något vis. Jag är inte heller lika orolig för mina tre grabbar utan av någon anledning vet jag att det blir bra.

Polaritetsterapi har för mig varit en underbar resa tillbaka till den jag en gång var, glad, lugn och med ett öppet sinne. Energin finns där varje dag och jag sover gott om natten. Jag kan varmt rekommendera polaritetsterapi.

Jill Lundin

Gunillas Polaritetsterapi

Jag skulle vilja beskriva en polaritetsbehandling som en blandning av terapi och massage.
Allt med lätt hand och utan att jag behöver klä av mig.

Frihet

När jag kommer till Gunilla har jag särskilt ont i min ena axel och är öm i ryggen. Jag lägger mig på hennes behandlingsbänk och Gunilla frågar hur jag mår. Hon väljer ut små punkter på var sida om min kropp som är överraskande ömma och masserar helt lätt. Ömheten lättar och spänningar försvinner. Efteråt känner jag mig pigg, lätt och smärtfri. Som ett litet mirakel!

Gunilla är en väldigt kunnig och lyhörd behandlare och jag rekommenderar henne varmt.

//Lene Hay

Var hos Gunilla och fick en polaritetsbehandling.

Gunilla behandlade mej över hela kroppen, med så varsamma händer att jag blev både avslappnad och närvarande. Hon ställde också frågor som väckte blockeringar som jag inte viste att jag hade. Helt underbart att få uppleva en så fantastisk behandling. Efteråt kände jag mej så lugn och harmonisk.

Rekommenderas varmt av Maria