Läkekraften Grundkurs i Polaritetsterapi

Utbildning

Utbildning Polaritetsterapi - Grundkurs

Lär dig behandla huvudvärk med polaritetsterapi på några minuter, utan piller!

Huvudvärk och stress är två vanligt förekommande besvär som kan vara enkla och tacksamma att behandla. Polaritetsterapi blir till ett verktyg som öppnar upp möjligheterna för snabb läkning på ett naturligt sätt. Tänk känslan att kunna hjälpa en vän eller familjemedlem med några få behandlingstekniker och se ett direkt resultat. Inte nog med det, du kommer själv i kontakt med den läkande energin som också gynnar dig själv när du behandlar någon annan.

Välj kursdatum:

>> Lördag 24 – söndag 25 februari 2024
>> Lördag 13 – söndag 14 april 2024

Plats: Lekvad Storehagen, Berghem (Marks kommun) OBS! katt finns i huset.
Det finns möjlighet till övernattning (några få platser)

När du lär dig polaritetsterapi får du samtidigt fördjupade kunskaper om dig själv.

Under kursdagarna får du en grundläggande teoretisk bas och blir därefter stegvis lotsad genom varje behandlingsmoment med noggranhet. Kursen innehåller mycket praktiska övningar för att ge förståelse och insikt hur behandlingarna utförs. Målet är att du ska förstå och kunna utföra teknikerna efter kursens slut.

Polaritetsterapi är en enkel och effektiv behandlingsmetod utan biverkningar som du kan lära dig att behärska. Efter en grundkurs har du kunskap nog för att hjälpa nära och kära att nå en avslappnad effekt i kroppen vilket motverkar stress och spänningar. Du får en förståelse för hur den läkande processen fungerar och hur man kan stärka den.

Polaritetsterapi utbildning

Investera i en helg som ger dig möjligheter att bidra till friskare liv!

Du lär dig helt enkelt hur du kan starta en naturlig läkning i kroppen med hjälp av kroppsbehandling, kost, polaritetsyoga och olika förhållningssätt. Kursen pågår under 2 dagar, lördag och söndag.

Investering: 2400 SEK (varav 500 SEK är anmälningsavgift)

Anmälan Polaritetsterapi – Grundkurs

  Bli diplomerad polaritetsterapeut – Vidareutbildning

  kursmateriel för utbildning om polaritetsterapi hos Läkekraften

  Utbildningen pågår under ett år med åtta kurstillfällen på tre dagar per gång. Varje utbildningstillfälle bygger på en fördjupning av vart och ett av de fem elementen som utgör grunden för polaritetsterapin. Du lär dig om ett enskilt element åt gången, dess karaktär och hur du utför behandling av varje element samt specifika behandlingar som ligger inom ramen för den aktuella energin.

  Den senare delen av utbildningne är inriktad åt strukturell behandling. Du lär dig att betrakta kroppens struktur och hållningsmönster för att se var det finns obalanser och snedställningar. Behandlingsteknikerna är inriktade på att återställa kroppen till sin ursprungliga position i balans.

  Du kommer också att få fördjupade kunskaper om kosten och framför allt om polaritetsdieten som är ett starkt hjälpmedel för läkning. Varje kurstillfälle innehåller övningar med polaritetsyoga, ett utmärkt komplement för att stärka och bibehålla livskraften både för dig själv och för patienter.

  Det kommer att vara stort fokus på din egen personliga utveckling vilket hjälper dig förstå energiernas samverkan med kropp, sinne och ande och utgör en god förutsättning att nå effektivt och djupgående läkearbete.

  Genomgången kurs för grundbehandling krävs för att delta i vidareutbildningen.

  Ny kursstart hösten 2024

  Mer information om utbildningens innehåll kommer snart.

  Kontakta mig gärna för mer information om du är intresserad via kontaktformulär ovan
  eller ring 0720 103538

  Kostnad för vidareutbildning: 2900 SEK /kursdel (10 kurstillfällen under drygt ett år)

  Några röster om utbildningen

  “Kursen var fantastisk, tydligt och med känsla visades hur behandlingen går till. Bra och givande information, en helhet
  som bara finns i en heltäckande kurs. Tack Gunilla!”
  Sofie

  “En mjuk och inkännande behandlingsform som ger kraftfulla resultat och Gunilla som lärare förstärker den upplevelsen.”
  Kram Ann

  “Grundkursen bekräftar återigen vikten av energier i balans för god hälsa. Jag lärde mig Grundbehandling och det var
  spännande att ge och ta emot. Själv upplevde jag en rofylld känsla jag inte haft på länge. Gunilla är professionell, kunnig
  o inspirerande lärare!

  Jag ser fram emot vidare-utbildning till Polartitetsterapeut.”
  Lisa