Utbildning

Tänk om du också kan bota huvudvärk på 2 minuter, utan piller!

Polaritetsbehandling

Huvudvärk och stress är två vanligt förekommande besvär som kan vara enkla och tacksamma att behandla. Polaritetsterapi blir till ett verktyg som öppnar upp möjligheterna för snabb läkning på ett naturligt sätt. Tänk känslan att kunna hjälpa en vän eller familjemedlem med några få behandlingstekniker och se ett direkt resultat. Inte nog med det, du kommer själv i kontakt med den läkande energin som också gynnar dig själv när du behandlar någon annan.

Lär dig polaritetsterapi och få samtidigt fördjupade kunskaper om dig själv.

Under kursdagarna får du en grundläggande teoretisk bas och blir därefter stegvis lotsad genom varje behandlingsmoment med noggranhet. Kursen innehåller mycket praktiska övningar för att ge förståelse och insikt hur behandlingarna utförs. Målet är att du ska förstå och kunna utföra teknikerna efter kursens slut.

Polaritetsterapi är en enkel och effektiv behandlingsmetod utan biverkningar som du kan lära dig att behärska. Efter en grundkurs har du kunskap nog för att hjälpa nära och kära att nå en avslappnad effekt i kroppen vilket motverkar stress och spänningar. Du får en förståelse för hur den läkande processen fungerar och hur man kan stärka den.

Du lär dig helt enkelt hur du kan starta en naturlig läkning i kroppen med hjälp av kroppsbehandling, kost, polaritetsyoga och olika förhållningssätt. Kursen pågår under 2,5 dagar, fredag kväll samt lördag och söndag.

Investera i en helg som ger dig möjligheter att bidra till friskare liv!

Kommande datum och plats för grundkurs:

För tillfället finns inga planerade kursdatum men uppdaterar information kontinuerligt.

Investering: 2400 SEK (varav 500 SEK är anmälningsavgift)


Bli diplomerad polaritetsterapeut – Vidareutbildning

Diplomerad Utbildning

Utbildningen pågår under ett år med sex kurstillfällen på tre dagar per gång. Varje utbildningstillfälle bygger på en fördjupning av vart och ett av de fem elementen som utgör grunden för polaritetsterapin. Du lär dig om ett enskilt element åt gången, dess karaktär och hur du utför behandling av varje element samt specifika behandlingar som ligger inom ramen för den aktuella energin.

Du kommer också att få fördjupade kunskaper om kosten och framför allt om polaritetsdieten som är ett starkt hjälpmedel för läkning. Varje kurstillfälle innehåller övningar med polaritetsyoga, ett utmärkt komplement för att stärka och bibehålla livskraften både för dig själv och för patienter.

Det kommer att vara stort fokus på din egen personliga utveckling vilket hjälper dig förstå energiernas samverkan med kropp, sinne och ande och utgör en god förutsättning att nå effektivt och djupgående läkearbete.

Genomgången kurs för grundbehandling krävs för att delta.

Investering: 2800 SEK per kursdel.


Några ord från kursdeltagare:

“Kursen var fantastisk, tydligt och med känsla visades hur behandlingen går till.
Bra och givande information, en helhet som bara finns i en heltäckande kurs.
Tack Gunilla!”
Sofie

“En mjuk och inkännande behandlingsform som ger kraftfulla resultat och Gunilla som lärare förstärker den upplevelsen.”
Kram Ann

“Grundkursen bekräftar återigen vikten av energier i balans för god hälsa. Jag lärde mig Grundbehandling och det var spännande att ge och ta emot. Själv upplevde jag en rofylld känsla jag inte haft på länge. Gunilla är professionell, kunnig o inspirerande lärare! Jag ser fram emot vidareutbildning till Polartitetsterapeut.”
Lisa

Anmälan

Anmälan till kurs i Polaritetsterapi

* anger obligatoriska fält