Utmattad eller bara väldigt trött

Har du som jag upplevt den där omätbara tröttheten, den som inte går att sova bort?

Då kanske du också haft en frustration som gränsat till hopplöshet för att inte veta vad man kan göra för att det ska bli bättre. Att komma till ro och vila känns omöjligt när hela kroppen galopperar inuti och tankeverksamheten går på högvarv och näst intill ger upphov till skavsår i de invanda tankebanorna.

Hur ändrar man på det? Som jag ser det har hela systemet hamnat i en ogynnsam frekvens vilken kan vara svår att bryta. Det är ju inte bara att trycka på en knapp för att stänga av. Kroppens celler har kommit in i en svängning som är i disharmoni men eftersom allt består av rörelser och frekvenser går det också att ställa om till en annan rörelse som är mer i balans med hela ditt system.

Glädje och innerligt skratt är en förlösande kraft som har en läkande inverkan och släpper spänningar. Musik som vibrerar med en positiv klang har en förmåga att öppna hjärtat vilket också kan ändra vibrationen i cellerna och förankra en skön känsla i både kropp och sinne. Det bästa är en kombination av flera olika saker som naturupplevelser, avslappnande behandlingar och umgänge med nära älskade vänner i en kravlös relation. Men framför allt gäller det att tillåta sig tid och utrymme för sig själv. Låt det bli en helig stund som bara är din där du finner din egen rytm och lyssnar mindre på sinnets begränsande krav och kritik.
Tänk dig att du är som ett dyrbart instrument som går att stämma i olika tonarter, sträva efter att hitta din klang som är i harmoni med din ursprungsfrekvens. När du börjar lyssna inåt och vågar följa din inre längtan och önskan är du en god bit på väg mot en kropp som vibrerar i harmoni och balans vilket skapar en skön känsla och avslappning.

Share this Post