”Vetenskap” eller inte…

– beprövad erfarenhet räcker gott för mig!

pyramid av stenar

Ordet vetenskap används inte allt för sällan som ett slags verbalt knytnävsslag för att tysta och ibland förlöjliga.

 

Men varför?
Räcker det inte med alla dessa konkreta och levande resultat som människor erfar gång efter annan av alternativmedicinska behandlingar? Det må vara akupunktur, homeopati, healing, polaritetsterapi eller annan behandlingsform, alla, och då menar jag alla, som seriöst utövar någon av dessa har varit med om många behandlingsfall med positiva och ibland mirakulösa resultat.

Jag som arbetar med polaritetsterapi får ständigt tacksamma gensvar av de som får behandling.
Exempelvis den man som kommer på behandling för värk och stelhet i kroppen. Han går nöjd härifrån och kommer tillbaka flera veckor senare och berättar fascinerat att han inte bara känt sig mjukare i kroppen utan även presterat långt över sin nuvarande nivå på golfbanan.

Säg, är det inte tillräckligt bevis när en person kommer in i med haltande gång och ca en timma senare går ut genom dörren med betydligt större rörlighet. Eller kvinnan som nästintill dagligen plågats av huvudvärk sedan många år blir kvitt den så när som på en enstaka gång varannan månad.

Räcker det inte med alla dessa levande människor som bevis på att alternativmedicinsk behandling fungerar och är ett utmärkt komplement i ett friskvårdande perspektiv?

Måste det verkligen till vetenskapliga forskningsstudier på ett traditionellt vis för att det ska vara ”godkänt” och vedertaget att det fungerar?
Hundratusentals människor är levande bevis och för mig är det långt mer värdefullt än siffror och statistik i en mångsidig forskningsrapport.

Söker du en polaritetsterapeut närmare dig?

Här kan du hitta fler utövare av polaritetsterapi i Sverige

Share this Post

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*